O nama

Ukratko o nama

Tvrtka Klipsoroll d.o.o. Započela je s radom 2002g. s uredom i skladištem u ulici V. Ruždjaka u Sesvetama. Osnovni asortiman su nam bili dijelovi za PVC stolariju (držači prečke i praga, podloške za ostakljivanje, pragovi) od poznatog njemačkog proizvođača Firma GKG sa sjedištem u Gutersloh.

Tijekom godina, a i praćenjem zahtjeva naših kupaca naš asortiman se povećavao, a u skladu s time morali smo preseliti na novu lokaciju u Jelkovečku 15, gdje nam je omogućeno bolje poslovanje, veći skladišni prostor, te smo započeli proizvodnju roleta i komarnika.

Uspješni poslovi!

Djelatnost

Naša osnovna djelatnost je proizvodnja roleta, mrežica protiv komaraca te prodaja raznih dijelova za izradu ALU i PVC stolarije. Tu spada između ostalog, opšavne lajsne, vijčana roba, pur-pjena, polu-olive, cilindri, rolet motori njemačkog proizvođača SELVE,pragovi(GKG),te sve moguće vrste pvc podloški za ostakljivanje i montažu.

Za bilo kakva pitanja u vezi naših usluga i prodajnog asortimana slobodno nas kontaktirajte telefonski,faxom ili mailom a naši djelatnici će se potruditi pružit vam što brži i jednostavniji odgovor.

Dobra suradnja!

Poslovanje

Kroz petnaest godina poslovanja postali smo vodeći lider na tržištu za proizvodnju roleta, prodaju raznih dijelova i spojnog materijala za izradu ALU i PVC stolarije.

U zadnih par godina proširili smo poslovanje na Sloveniju, Austriju i Njemačku gdje su naši kupci prepoznali kvalitetu proizvoda i sistem poslovanja.

Kapacitet naše proizvodnje roleta je trenutno od pedeset do sto jedinica u jednom danu, a isto tako možemo odraditi sve veće poslove što dokazuje postojeća suradnja sa raznim proizvodnim i građevinskim firmama.

Naši partneri

U Hrvatskoj surađujemo sa otprilike sto pedeset fimi koji su prepoznali kvalitetu našeg poslovanja a neke od njih su: IKS-Pavić, Iveta, Alu Ben,A.B.S., Laser, Kajfa, P.U.G.B., Aluizometric, Ćurić usluge, Vinsaplastik, Final Forma, Đaković montaža, Sencon, Istraplast, Zadar aluminij, Alu Marin, Sibenal, Brav.obrt Žulj, Reganzin, Eurotim, Biser Metali, Domus plastika, Grad Export, Idas, Inoprem, Pana, Staklo Dom i mnogi drugi.